Domov

DOBRODOŠLI NA BIRU

Le nekaj metrov od smaragdne lepotice na eni izmed najlepših lokacij v dolini Soče oddajamo dve počitniški hiški. Na obronku vasice Gabrje pod Mrzlim vrhom, 3 kilometre od Tolmina in 12 kilometrov od Kobarida, boste čisto na samem našli kotiček za miren oddih ali aktivne počitnice.

LEPOTE DOLINE SOČE

Dolina narave, športa, odkritij, zgodovine in festivalov. Čeprav dolina Soče z mešanico alpskega in sredozemskega podnebja postaja ena najbolj privlačnih počitniških destinacij, ohranja svojo pristnost in neokrnjenost. Julijske Alpe in Triglavski narodni park ponujata neskončno možnosti za vsakogar, zato ne preseneča, da je Lonely Planet dolino Soče razglasil za eno izmed najboljših desetih svetovnih destinacij za leto 2018.

Play Video

REZERVIRAJTE NAŠI HIŠKI

Na Biru 1

5 ležišč, 2 spalnici, 1 kopalnica s prho

od 110 €/noč

Na Biru 2

5 + 2 ležišč, 2 spalnici, 2 kopalnici s prho

od 130 €/noč

ČISTI UŽITEK

Obe hiški ponujata vse, kar potrebujete za prijeten oddih. Zgradili smo ju na svojem zemljišču na obrobju vasice Gabrje, le tri kilometre od Tolmina, a hkrati na samem. Še posebej najmlajši se bodo razveselili travnatega igrišča z mrežo za odbojko ali badminton, obe hiški pa imata vsaka svojo pokrito teraso z žarom. Večerja bo še toliko okusnejša z zelenjavo z domačega vrta, s katerega si lahko brezplačno postrežete.

MNENJA GOSTOV

"Prelepa hiša v še lepši pokrajini. Odlična hrana in prijazni gostitelji. Toplo priporočam.”
Johan Dahlback, Švedska
"Prostoren, čist in udoben apartma. Lepa in mirna lokacija tik ob reki. Lastniki so nam pomagali z informacijami o kolesarjenju in drugih aktivnostih.”
Tomasz, Polska
"Super lokacija in lastniki. Odlično za padalce.”
Przemyslaw, Velika Britanija

RAJ ZA RIBIČE

Za ljubitelje muharjenja je dolina Soče pravi raj. 200 kilometrov rek predstavlja izziv za še tako izkušene ribiče, ribiški vodnik Blaž pa pozna najbolj skrite in posebne kotičke.

MNENJA GOSTOV

"Dan z Blažem je kot druženje z najboljšim ribiškim kolegom, polnim znanja in izkušenj. Prva liga."
Craig Brown, G.A.I.A, Škotska
"Super dan z odličnim vodenjem in še boljšim zaključkom zvečer – z okusno hrano ob kozarčku vina"
Robin Andersson, Švedska
"Blaž pozna vse, kar morate vedeti o muharjenju v Sloveniji. Koristne so njegove lekcije, izzivi – z njim boste doživeli kar se da dober ribiški dan."
Erik Ruen, Norveška

BLOG

Julijske Alpe po izboru Lonely Planeta med 10 najboljšimi svetovnimi destinacijami za leto 2018

Lonely Planet, nepogrešljiv spremljevalec marsikaterega popotnika, vir podatkov in navdiha, je Julijske Alpe uvrstil med 10 najbolj zanimivih in priporočljivih turističnih regij na planetu za leto 2018. Posočje, ki že tri leta zapored beleži rekordne številke – leta 2017 so … Read More

Featured Post

NAŠA LOKACIJA

Gabrje 10, 5220 Tolmin, Slovenia

Hiški Na Biru

Gabrje 10
5220 Tolmin
Slovenia